Organizare botez cu ursitoare Constanta

ursitoare botez Constanta     Din pasiune pentru ceea ce facem vrem sa oferim cele mai bune servicii de cea mai buna calitate! Ursitoare botez Constanta ofera un moment unic in cadrul petrecerii de botez a micutului dumneavoastra. Va oferim un spectacol cu 3 ursitoare bune sau spectacol cu 4 ursitoare, unde este prezenta si ursitoarea cea rea. Zanele Ursitoare botez Constanta imbracate in rochii de basm vin la ceas de taina, pruncului sa ii urseasca de sanatate, iubire, noroc si bani. Atmosfera de basm creata de printese ursitoare ii va intoarce in timp, la anii copilariei, pe totii invitatii dumneavostra.
 

     Ursitoarele Constanta ii ursesc micutei/ micutului lucruri bune si ii interpreteaza semnificatia numelui intr-un mod personalizat. Spectacolul cu ursitoare la botez poate fi adus la momentul tortului sau la inceputul petrecerii si poate fi insotit de alte decoratiuni precum: artificii, confeti, sau baloane de sapun. Zanele ursitoare Constanta vin la botez sau la taiere mot pentru a crea un moment magic in judetul Constanta si Tulcea. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati si noi va vom garanta ca veti avea parte de un moment unic.
 

     Bijoux Events Constanta va ofera un spectacol extraordinatar la petrecerea de botez a copilului dumneavoastra cu ajutorul zanelor ursitoare botez Constanta. Acestea realizeaza un moment magic, ursindu-i bebelusului lucruri bune pe un fond muzical de poveste, amintind si de specificatia numelui acestuia. Ursitoarele Constanta au o costumatie speciala, ce ne duce cu gandul la de basmele copilariei. Printesele ursitoare vin cu mare drag la petrecerile de botez din Constanta, Mamaia, Navodari, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Vama Veche, Mangalia, 2 Mai, Cernavoda, Medgidia, Harsova, Murfatlar, Macin, Tulcea.