Pinata copii Constanta

Ce este o pinata si cum se foloseste?

     Pinata este un joc traditional in petrecerile din America de Sud, Centrala si de Nord, datand de cateva secole. Acum Pinata este populara in intreaga lume in orice ocazie. Jucariile Pinata sunt umplute cu jucarii, dulciuri, baloane si confetti. Sunt doua tipuri de jocuri pinata: pinata clasica si pinata cu sfori.
 
pinata_petreceri-copii, pinata copii Constanta     

Pinata copii Constanta este o jucarie ce se agata sus, in mijlocul spatiului petrecerii, la o inaltime suficient de mare astfel incat copiii sa nu ajunga prea usor la ea. In interiorul acesteia se ascund surprizele – bomboane sau jucarii. Scopul jocului este ca acestia sa o loveasca pe rand cu un bat special, pana reusesc sa o sparga si sa obtina cadourile din interior. Dificultatea e sporita pentru cei mai mari daca sunt legati cu o esarfa la ochi si pinata e in miscare.Cert e ca pinata, inca de la originile sale, a fost folosita ca un element aducator de bucurie.

     Bijoux evenimente ofera Pinata copii Constanta ce este folosita acum in vaste conditii, si la o multime de evenimente, de la petreceri de copii, de Craciun si petreceri aniversare, pana la botez sau nunta, spre distractia invitatilor mici sau mari!
 

Realizam pinata copii Constanta !

     Sub orice forma va doriti. Pinata copii Constanta in forma de personaje Constanta este foarte cautata si va aduce o distractie minunata la orice fel de eveniment in special la petrecerile copiilor. Putem realiza pinata la comanda Constanta sub orice forma doriti: pinata din cifre, pinata cu flori sau pinata sub forma unui personaj Disney. Cele mai cautate personaje sunt Minioni, Minnie si Mickey Mouse, pinata cu sigla celor mai iubiti super-eroi si pinata Bufnita.