Organizare petrecere pentru copii Constanta

petrecere pentru copii Constanta     O petrecere pentru copii Constanta reusita in care toti invitatii sa se distreze si nimeni sa nu se plictiseasca va oferim animatori pentru petreceri copii Constanta care le ofera copiilor baloane modelabile, pictura pe fata, concursuri cu premii surpriza si multe jocuri distractive.

     Principala surpriza a petrecerii este insa inchirierea unuia sau mai multor animatori pentru cateva ore care vor organiza pentru copii jocuri distractive si frumoase, pictura pe fata si baloane modelabile!

     Ce personaje s-ar preta pentru asemenea ocazii? Aveti de ales dintr-o multime de personaje din filme si desene animate pentru copii! Ideal ar fi sa oferiti copilului o surpriza cu personajul sau personajele sale preferate! Aveti de ales dintre printi si printese Disney: cele mai populare personaje fiind: Elsa, Anna, Rapunzel, Sofia, Alba ca Zapada, Aurora, Cenusareasa, Mascote haioase si indemanatice: Mickey si Minnie Mouse, hello kitty, personaje de film: super-eroi, zane, pirati, clowni si altele! Noi va trimitem o echipa profesionista de animatori inzestrati cu rabdare, imaginatie si buna dispozitie care vor anima orice petrecere pentru orice varsta!

Puteti alege pentru petrecerea copilului sau pentru petrecerea copiilor, servicii cum ar fi adecoratiuni pentru petreceri, accesorii pentru petreceri, candy bar, pinata pentru petreceri, magician pentru petreceri copii, DJ sau MC sonorizare, servicii foto-video si multe alte servicii.
petrecere pentru copii Constanta