Hostess si promoteri Constanta

Hostess evenimente Constanta

     Daca aveti un eveniment important, cu siguranta prima impresie pentru evenimentul dumneavoastra o va face primirea. Noi va punem la dispozitie hostess pentru evenimente Constanta: hostess pentru nunta, hostess pentru botez, petreceri sau evenimente corporate.

     Echipa de hostess Constanta poate fi formata din fete cu prestanta eleganta, sau in functie de tematica evenimentului.
     Orice eveniment poate fi gestionat cu usurinta de catre o echipa de hostess fete sau baieti care vor fi la dispozitia invitatilor si organizatorilor!

Promoteri Constanta

     Stim cat de important este ca un targ sau o expozitie sa se desfasoare exact cum trebuie. Invitatii trebuie primiti, informatii trebuie impartite mereu tuturor celor prezenti, liste de prezenta trebuie intocmite, liste cu invitati, pliante cu informatii… Totul poate fi gestionat cu usurinta de catre o echipa de hostess fete sau baieti care vor fi la dispozitia invitatilor si organizatorilor!

     Oferim cu profesionalism serviciile noastre de hostess si promoteri in Constanta si dorinta noastra este si a dumneavoastra: succesul evenimentului. Cuprindem in zambetele noastre succesul evenimentului dumneavoastra! Hostess si Promoteri Constanta formeaza o echipa prietenoasa de mare ajutor pentru orice eveniment sau activitate de promovare in Constanta sau Tulcea, Mangalia, Navodari, Vama Veche, Eforie, Agigea, Costinesti, Mamaia, Macin, Medgidia, Cernavoda si orice localitate din judetul Constanta si judetul Tulcea