Candy Bar Evenimente

Candy bar personalizat in functie de eveniment

     Paseste in taramul fermecat al dulciurilor si gusta din texturile fine si cremoase ale prajiturilor. Pregatit cu mare pricepere de catre cofetarii nostri, barul cu dulciuri, cunoscut sub denumirea de “candy bar”, reprezinta un cocktail cu deserturi deosebit de fine, ce poate fi realizat in functie de preferinta clientului si tematica evenimentului, astfel incat oaspetii sa se poata bucura de fiecare clipa de placere dulce.

 
     Pentru ca un candy bar in Constanta sa aiba un efect fantastic, noi il putem personaliza in culori si forme si accesorii speciale pentru tema petrecerii dumneavoastra!
Candy bar -ul aduce un plus de prospetime si culoare evenimentului fie ca este vorba despre o nunta, un botez, eveniment corporat ,bal, banchet, curs festiv, petreceri copii, majorat. va oferim candy bar tematic Constanta ce contine mai multe tipuri de prajiturele, precum: macarons, cake-pops, briose, mini tarte, tiramisu, biscuiti fragezi. De asemenea, alaturi de candy bar va putem oferi si un tort personalizat Constanta cu orice compozitie si decor doriti dumneavoastra sau bar de fructe, fantana de ciocolata, fantana de sampanie.