organizare bal, banchet, curs festiv

Bal, Banchet, Curs festiv

     Bijoux Events Constanta ofera o gama variata de servicii pentru a transforma banchetul de sfarsit de an in amintiri memorabile, de neuitat! Bal Constanta, curs festiv Constanta va fi amintirea ce va pune zambetul pe buze peste timp. Servicii organizatorice, decoratiuni, servicii si consultanta, privind organizarea banchetului sau a balului dumneavoastra. Punem la dispozitia clientilor, toate aranjamentele necesare pentru ca banchetul sa fie unul de neuitat.

     Organizarea unui banchet ideal in Constanta presupune un intreg ansamblu de activitati: consultanta in alegerea tematicii si locatiei, se pune la punct un program, se decoreaza evenimentul, se alege meniul si se imprima invitatiile! Dar nimic nu e atat de simplu precum pare!

     Cel mai resuit Banchet Constanta va fi realizat doar de echipa noastra de profesionisti special pregatiti pentru a oferi toate servicicile pe care le avem fie ca este vorba de decoratiuni,candy bar, catering, tort pentru banchet, DJ & MC,o sonorizare completa sau formatie, totul pentru o seara de neuitat!